Menukort


Frokost


11:30 - 16:00

  • Dagens madsalat
    128,-

    Spørg betjeningen.

  • Moules frites
    98,- / 148,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli. (lille/stor portion)

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings. (et glas cava til dine østers: + 50,-)

  • Fjordskud
    138,-

    To pandestegte rødspættefileter med rejer, røget laks, dressing og urter.

  • Fiskefrikadeller
    72,-

    Serveres med citron, husets egen remoulade og hjemmebagt rugbrød.

  • Sildetallerken
    85,-

    Sæsonens sild i to varianter med hjemmebagt rugbrød.

  • Frokostmenu
    158,-

    Tre retter med sild, kød og ost serveret med hjemmebagt rugbrød.
    (ekstra fiskefrikadelle: + 25,-)

  • Pariserbøf
    138,-

    Klassisk pariserbøf med kød af limousinekvæg fra Kilen.

  • KILEN Burger
    148,-

    Hakkebøf af kvæg, der har græsset ved Kilen i hjemmebagt bolle, salat, hjemmesylt, stegte kartofler og urtemayo.

  • Ost
    62,-

    3 danske oste og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

  • Kage
    48,-

    Dagens kage.

  • Kaffe og kage
    58,-

    Dagens kage med kaffe.

Aften


17:30 - 22:00 (køkkenet lukker 21:00)

Aftenmenu

  • Menu ved Fjorden
    Fra 275,-


    “Maskeret Blomkål”
    Rejer, blomkål, ærtepuré, hjertesalat, dressing, ærteskud, æg.

    “Lille Muh”
    Sprængt kalvespidsbryst, sommergrønt, Venø-kartofler og en dejlig sovs.

    “Det Kolde Gys”
    Koldskål, bær, is og lakridsmarengs.

    2 retter: 275,- | 3 retter: 325,-

    Vinmenu

    2 glas: 100,- | 3 glas: 125,-


    Hele balladen:
    1 gl. bobler, 3 retter incl. 3 gl. vin & kaffe 500,-

  • Østers
    95,-

    Tre limfjordsøsters med årstidens toppings.
    (et glas Cava til dine østers: +50,- | ekstra østers: +25,- pr. stk)

  • Limfjordsguld
    Forret 98,-

    Dampede muslinger fra Jegindø, urter, hvidvin og fløde.

  • Moules frites
    Hovedret 148,-

    Dampede muslinger fra Jegiindø, hjemmelavede Venø-fritter og aiöli.

Forretter

  • Maskeret blomkål
    118,-

    Rejer, blomkål, ærtepuré, hjertesalat, dressing, ærteskud, æg.

  • Fiskesuppe
    Forret 118,- | hovedret 218,-

    Fiskesuppe med bagt fisk og urter.

  • Alt på et Bræt
    98,-

    Oplevelser fra området: skinke , pølse, patê og syltet grønt.

  • Dagens tavle-forret
    Dagspris

    Spør´ den søde tjener.

Hovedretter

  • Grønt Ved Fjorden
    158,-

    Sommergrønt i cremefraiche og pesto, Venøkartofler og sprød top.

  • Dagens svømmer
    218,-

    Dagens fisk med grøntsagsfrikassé, urter, brunet smør og Venøkartofler.

  • Spætte Ved Fjorden
    208,-

    Pandestegt rødspætte, Venøkartofler, persillesovs og citron.

  • Lille Muh
    198,-

    Sprængt kalvespidsbryst med sommergrønt, Venø-kartofler og en dejlig sovs.

  • Pers Ben
    168,-

    Barbecue-stegte spareribs, stegte kartoffelskræller, salat og dressing.
    (ekstra skræller:+25,- | ekstra salat: +25,-)

  • Kilen Bøf
    185,-

    250g hakkebøf af Limousine kvæg, der har græsset ved Kilen, dagens grøntsag, ristede kartofler og mild peber sauce.

  • Ribeye
    258,-

    225g. ribeye af dansk kødkvæg med årstidens grønt, Venø fritter og rødvinssauce.

Desserter

  • Det Kolde Gys
    72,-

    Koldskål, jordbær, is og lakridsmarengs.

  • Pandekagens flugt over fjorden.
    78,-

    Pandekage, syltede jordbær, vaniljeis og jernurt.

  • Crème Brûlée
    62,-

    Helt klassisk med sprødt låg.

  • Ost
    98,-

    4 danske oste med syltet tilbehør og hjemmebagt knækbrød med mæsk fra lokale bryghuse.

Børn under 12 år kan få halv portion til halv pris.