Jomfruhummersuppe
med bagt sej, skorzonerrødder, grønkålschips + hjemmebagt brød.
Bøf af kalvefilet
confiterede & grillede rodfrugter, kartoffelgratin, æble/timiansauce og sprød grøn top.
Indbagt hvid klosterost
fra Thise med skovbærkompot.
Blød chokoladekage
med saltkaramel, vaniljeis og ananas marineret i A.H. Riise navy-rom.
Pris: 3 retter: 398,- | 4 retter: 448,- pr. cov.
Bestilling senest d. 20. December
Der følge en udførlig vejledning med, så du kommer til at fremstå som en mesterkok.
Menuen afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 10.30 og 13.30
Der serveres en let frokost og et glas fadøl på husets regning for max 2 pers. pr. bestilling.
Øvrige gæster betaler 75,- for frokost og 30,- for fadøl